
Kulinārijas klasika! Gaisīgs un mutē kūstošs biskvīts ar fantastiski gardu krēmu.. viss ir vienkārši un viegli (gan kaloriju ziņā, gan pagatavošanas soļos!)
Sastāvdaļas 20-21 cm formai:
Biskvītam:
- 125 g miltu
 - 1 tējkarote cepamā pulvera
 - 150 g cukura
 - 4 olas, sadalītas uz olbaltumiem un dzeltenumiem
 - 1 tējkarote citrona sulas
 - 3 ēdamkarotes eļļas
 
Krēmam Patisjers:
- 2 olas
 - 30 g cietes
 - 100 g cukura
 - 500 ml piena
 - 50 g sviesta
 - 1 vaniļas cukura iepakojums
 
Glazūrai:
- 200 g tumšās šokolādes
 - 50 g saldā krējuma
 
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2
	